Lunch

11:00 AM - 2:30 PM

Starter

Tournados Rossini
245,-

Skalotteløg i rødvinsglace, Hasselback kartofler og foiegras sc.
Giv betjeningen besked hvis du ønsker toppet med foiegras eller ej

Pocheret due
195,-

Serveret med puy linser i salt og krydderurter samt ostesouffle

Farseret Grise fod
235,-

Med pommes Anna og tartelet fyldt med svampe og stegte brisler

Dagen fisk a´la nage
195,-

Serveret timian pølser hvis du lyster

Klassisk Fransk løgsuppe
145,-

Gratineret med gryere

Citronmåne
85,-
Chokolademousse med brændt hvid chokolade
85,-
Lun æbletærte med marcipan
85,-
Hønsesalat
95,-

Stegte svampe, syltet knoldselleri og sprødt kyllingen skind

Lunt unghanebryst
95,-

Smørstegt grønkålssalat og ristet nødder

Langtidsstegt okse
95,-

Lune bløde løg og pocheret æg serveret på smørstegt rugbrød

Rørt tatar
95,-

Rødbede, skalotteløg, tabasco, sennep og rå æggeblomme serveret med rugchips

Æbleflæsk
95,-

Variation af æble dertil knuste flæskesvær

Stegt rullepølse
95,-

Karamelliseret rødløg og bacon

Kartoffelmad
95,-

Purløgsmayo, smilene vagtelæg og sprøde løg

Grillet agurk
95,-

Vendt i peber og citron dertil cremet rygeost og jordskokke chips

Lun svampe pate
95,-

Ristet hasselnøder og stegt rosenkål

Røget hellefisk
155,-

Cremet svampe og sprød parmesan

Stjerneskud
195,-

Citronsyltet skorzonerrødder, tomat, rogn og håndpillede rejer

Smørstegt rødspætte filet
125,-

Krydderurt-remolade

Torskerogn
125,-

luftlig citron vinaigrette og sylte perleløg

Lun stegt sild
95,-

Krydret kartoffel kompot

Peberrods sild
85,-

Variation af rødbeder

Marineret sild
75,-

Karry, grov æble kompot og æblechips

2004 Dom Perignon, Brut Vintage
1195
2005 Ayala, Perle d ́Ayala, Brut Millésime
995
2005 Beaugrand, Blanc de blanc Brut Millésime
795
2006 Duval Leroy Grand Cru Blanc de Blancs Brut Vintage
795
2008 Ayala, Blanc de Blanc, Brut Vintage
795
N/V Pol Roger, Brut Reserve,
1495
N/V André Jacquart, Rosé Brut Experince, Premier Cru
795
N/V Duval Leroy Brut
595
N/V Marchese Antinori Brut Rose, Tenuta Montenisa, Franciacorta
495
N/V Ridgeview, Cavendish, Brut
495
Braisseret Lammeskank
195,-

Serveret med kartoffelmos, urter og gramolata

 

Foie gras terrin
145,-

Kirsebær syltet i sort peber, æbler vendt med grøn valdnød og marc

Selskabs ide 1

Selskabs ret 2

Selskabs ret 1
99

Selskabs ret 1

Søndags ret 2
99

Søndags ret 2

Søndags ret 1
99

Søndags ret 1

N/V Segura Viudas, Cava Brut Reserva
356
Vin 1

Champagne

Rørt tatar af okseinderlår
125,-

Med Hasselback kartoffel, brønkarse og dijonaise

Poussin bagt i saltdej
195,-

Svamperisotto og grape-rosmarin glaserede urter

Snegle i hvidløg
145,-

Puylinser, trøfler, spejlæg og persillecreme

Bøffel Mozzarella & Tørret okseinderlår
95,-

Salad, tomat og syltet appelsinskal

Æggekage
125,-

Serveret med saltet flæsk, bagte tomater og lager eddike på siden

Glaseret svinekæber
125,-

Serveret med brændt spidskål og rygeost creme

Sildetallerken fra Bornholm
125,-

Chr. Ø pigens kryddersild, kartoffel vendt i brunet smør
Ruths Karrysild med æggesalat og jordskokker
Sol over gudhjem

Stjerneskud
165,-

Serveret med søgogte rejer, kartofler og sauce hollandaise

Fish & Chips
95,-

Serveret pommes allumettes og sauce tatar

Gravad Laks
95,-

Serveret med syltet skorzonerrod og rygeostcreme

Kartoffelmaden!
85,-

Anrettet med 3 slags løg, dijonaise og spegepølse

Salad & Pasta

Tournados Rossini
245,-

Skalotteløg i rødvinsglace, Hasselback kartofler og foiegras sc.
Giv betjeningen besked hvis du ønsker toppet med foiegras eller ej

Pocheret due
195,-

Serveret med puy linser i salt og krydderurter samt ostesouffle

Farseret Grise fod
235,-

Med pommes Anna og tartelet fyldt med svampe og stegte brisler

Dagen fisk a´la nage
195,-

Serveret timian pølser hvis du lyster

Klassisk Fransk løgsuppe
145,-

Gratineret med gryere

Citronmåne
85,-
Chokolademousse med brændt hvid chokolade
85,-
Lun æbletærte med marcipan
85,-
Hønsesalat
95,-

Stegte svampe, syltet knoldselleri og sprødt kyllingen skind

Lunt unghanebryst
95,-

Smørstegt grønkålssalat og ristet nødder

Langtidsstegt okse
95,-

Lune bløde løg og pocheret æg serveret på smørstegt rugbrød

Rørt tatar
95,-

Rødbede, skalotteløg, tabasco, sennep og rå æggeblomme serveret med rugchips

Æbleflæsk
95,-

Variation af æble dertil knuste flæskesvær

Stegt rullepølse
95,-

Karamelliseret rødløg og bacon

Kartoffelmad
95,-

Purløgsmayo, smilene vagtelæg og sprøde løg

Grillet agurk
95,-

Vendt i peber og citron dertil cremet rygeost og jordskokke chips

Lun svampe pate
95,-

Ristet hasselnøder og stegt rosenkål

Røget hellefisk
155,-

Cremet svampe og sprød parmesan

Stjerneskud
195,-

Citronsyltet skorzonerrødder, tomat, rogn og håndpillede rejer

Smørstegt rødspætte filet
125,-

Krydderurt-remolade

Torskerogn
125,-

luftlig citron vinaigrette og sylte perleløg

Lun stegt sild
95,-

Krydret kartoffel kompot

Peberrods sild
85,-

Variation af rødbeder

Marineret sild
75,-

Karry, grov æble kompot og æblechips

2004 Dom Perignon, Brut Vintage
1195
2005 Ayala, Perle d ́Ayala, Brut Millésime
995
2005 Beaugrand, Blanc de blanc Brut Millésime
795
2006 Duval Leroy Grand Cru Blanc de Blancs Brut Vintage
795
2008 Ayala, Blanc de Blanc, Brut Vintage
795
N/V Pol Roger, Brut Reserve,
1495
N/V André Jacquart, Rosé Brut Experince, Premier Cru
795
N/V Duval Leroy Brut
595
N/V Marchese Antinori Brut Rose, Tenuta Montenisa, Franciacorta
495
N/V Ridgeview, Cavendish, Brut
495
Braisseret Lammeskank
195,-

Serveret med kartoffelmos, urter og gramolata

 

Foie gras terrin
145,-

Kirsebær syltet i sort peber, æbler vendt med grøn valdnød og marc

Selskabs ide 1

Selskabs ret 2

Selskabs ret 1
99

Selskabs ret 1

Søndags ret 2
99

Søndags ret 2

Søndags ret 1
99

Søndags ret 1

N/V Segura Viudas, Cava Brut Reserva
356
Vin 1

Champagne

Rørt tatar af okseinderlår
125,-

Med Hasselback kartoffel, brønkarse og dijonaise

Poussin bagt i saltdej
195,-

Svamperisotto og grape-rosmarin glaserede urter

Snegle i hvidløg
145,-

Puylinser, trøfler, spejlæg og persillecreme

Bøffel Mozzarella & Tørret okseinderlår
95,-

Salad, tomat og syltet appelsinskal

Æggekage
125,-

Serveret med saltet flæsk, bagte tomater og lager eddike på siden

Glaseret svinekæber
125,-

Serveret med brændt spidskål og rygeost creme

Sildetallerken fra Bornholm
125,-

Chr. Ø pigens kryddersild, kartoffel vendt i brunet smør
Ruths Karrysild med æggesalat og jordskokker
Sol over gudhjem

Stjerneskud
165,-

Serveret med søgogte rejer, kartofler og sauce hollandaise

Fish & Chips
95,-

Serveret pommes allumettes og sauce tatar

Gravad Laks
95,-

Serveret med syltet skorzonerrod og rygeostcreme

Kartoffelmaden!
85,-

Anrettet med 3 slags løg, dijonaise og spegepølse

Kartoffelmaden!

Anrettet med 3 slags løg, dijonaise og spegepølse

Main Dish

Tournados Rossini
245,-

Skalotteløg i rødvinsglace, Hasselback kartofler og foiegras sc.
Giv betjeningen besked hvis du ønsker toppet med foiegras eller ej

Pocheret due
195,-

Serveret med puy linser i salt og krydderurter samt ostesouffle

Farseret Grise fod
235,-

Med pommes Anna og tartelet fyldt med svampe og stegte brisler

Dagen fisk a´la nage
195,-

Serveret timian pølser hvis du lyster

Klassisk Fransk løgsuppe
145,-

Gratineret med gryere

Citronmåne
85,-
Chokolademousse med brændt hvid chokolade
85,-
Lun æbletærte med marcipan
85,-
Hønsesalat
95,-

Stegte svampe, syltet knoldselleri og sprødt kyllingen skind

Lunt unghanebryst
95,-

Smørstegt grønkålssalat og ristet nødder

Langtidsstegt okse
95,-

Lune bløde løg og pocheret æg serveret på smørstegt rugbrød

Rørt tatar
95,-

Rødbede, skalotteløg, tabasco, sennep og rå æggeblomme serveret med rugchips

Æbleflæsk
95,-

Variation af æble dertil knuste flæskesvær

Stegt rullepølse
95,-

Karamelliseret rødløg og bacon

Kartoffelmad
95,-

Purløgsmayo, smilene vagtelæg og sprøde løg

Grillet agurk
95,-

Vendt i peber og citron dertil cremet rygeost og jordskokke chips

Lun svampe pate
95,-

Ristet hasselnøder og stegt rosenkål

Røget hellefisk
155,-

Cremet svampe og sprød parmesan

Stjerneskud
195,-

Citronsyltet skorzonerrødder, tomat, rogn og håndpillede rejer

Smørstegt rødspætte filet
125,-

Krydderurt-remolade

Torskerogn
125,-

luftlig citron vinaigrette og sylte perleløg

Lun stegt sild
95,-

Krydret kartoffel kompot

Peberrods sild
85,-

Variation af rødbeder

Marineret sild
75,-

Karry, grov æble kompot og æblechips

2004 Dom Perignon, Brut Vintage
1195
2005 Ayala, Perle d ́Ayala, Brut Millésime
995
2005 Beaugrand, Blanc de blanc Brut Millésime
795
2006 Duval Leroy Grand Cru Blanc de Blancs Brut Vintage
795
2008 Ayala, Blanc de Blanc, Brut Vintage
795
N/V Pol Roger, Brut Reserve,
1495
N/V André Jacquart, Rosé Brut Experince, Premier Cru
795
N/V Duval Leroy Brut
595
N/V Marchese Antinori Brut Rose, Tenuta Montenisa, Franciacorta
495
N/V Ridgeview, Cavendish, Brut
495
Braisseret Lammeskank
195,-

Serveret med kartoffelmos, urter og gramolata

 

Foie gras terrin
145,-

Kirsebær syltet i sort peber, æbler vendt med grøn valdnød og marc

Selskabs ide 1

Selskabs ret 2

Selskabs ret 1
99

Selskabs ret 1

Søndags ret 2
99

Søndags ret 2

Søndags ret 1
99

Søndags ret 1

N/V Segura Viudas, Cava Brut Reserva
356
Vin 1

Champagne

Rørt tatar af okseinderlår
125,-

Med Hasselback kartoffel, brønkarse og dijonaise

Poussin bagt i saltdej
195,-

Svamperisotto og grape-rosmarin glaserede urter

Snegle i hvidløg
145,-

Puylinser, trøfler, spejlæg og persillecreme

Bøffel Mozzarella & Tørret okseinderlår
95,-

Salad, tomat og syltet appelsinskal

Æggekage
125,-

Serveret med saltet flæsk, bagte tomater og lager eddike på siden

Glaseret svinekæber
125,-

Serveret med brændt spidskål og rygeost creme

Sildetallerken fra Bornholm
125,-

Chr. Ø pigens kryddersild, kartoffel vendt i brunet smør
Ruths Karrysild med æggesalat og jordskokker
Sol over gudhjem

Stjerneskud
165,-

Serveret med søgogte rejer, kartofler og sauce hollandaise

Fish & Chips
95,-

Serveret pommes allumettes og sauce tatar

Gravad Laks
95,-

Serveret med syltet skorzonerrod og rygeostcreme

Kartoffelmaden!
85,-

Anrettet med 3 slags løg, dijonaise og spegepølse

Dessert

Tournados Rossini
245,-

Skalotteløg i rødvinsglace, Hasselback kartofler og foiegras sc.
Giv betjeningen besked hvis du ønsker toppet med foiegras eller ej

Pocheret due
195,-

Serveret med puy linser i salt og krydderurter samt ostesouffle

Sushi

food menu
Menu is now empty.
food menu
Menu is now empty.
food menu
Menu is now empty.
food menu
Menu is now empty.
food menu
Menu is now empty.
food menu
Menu is now empty.
food menu
Menu is now empty.
food menu
Menu is now empty.

sashimi

food menu
Menu is now empty.
food menu
Menu is now empty.
food menu
Menu is now empty.
food menu
Menu is now empty.
food menu
Menu is now empty.
food menu
Menu is now empty.
food menu
Menu is now empty.
food menu
Menu is now empty.
blueprint block
Please select a blueprint block.