KORT HISTORIEN OM BJØRNEKÆLDEREN

Bjørnekælderen har det hele med undtagelse af navnet, som absolut ikke klinger i øret. Vi i Bjørnekælderen mener dog at der ligger så meget historie, kultur, anekdoter, mad, drikke, glæde, ulykke at man ikke bare skifter navnet ud, og har i stedet valgt at bruge bjørnekælderen som arbejdstitel i vores arbejds og livs filosofi. Vores filantropiske og overordnede mål med Bjørnekælderen er derfor: -At være med til at udvikle madkulturen i Danmark -At være rollemodel for den danske restaurations verden. 30 timers arbejds uge Druk og stoffrit arbejdsmiljø Georg Carstensen: Iværksætter og grundlægger af Københavns Tivoli og som senere blev fyret fordi han var for flyvsk. Herefter byggede han et Tivoli på Alhambravej og i dette tivoli blev en Bjørnetæmmer ansat som bosatte sig på i kælderen på frederiksberg allé 55 Så hvis vi sletter navnet Bjørnekældere, sletter vi også historie, kultur, anekdoter, mad, drikke, glæde, ulykke, iværksætteri og dermed troen og håbet på at Frederiksberg alle en dag vokser sig til det, vi alle ved den kan blive til. Teater salonen: Vi har flyttet alt det oprindelige ind i den lille salon. Det er fra disse lokaler, De folkekære skuespillere før i tiden var med til at skabe en helt unik stemning på Frederiksberg. Denne teater og mad stemning skal vi have tilbage og derfor har vi genindført natmaden, snitterne, fadøllet og sjuserne. Så må vi se om Folket også slipper sig selv løs og hversætter livets glæder. 

Claus Jørgensen

Bjørnekælderen drives af
Claus Jørgensen
En af restaurations branchens mest kompetente personer

Titel: Kogemand uden portefølg
konceptudvikler og daglig leder
Uddannelse: Kok og Tjener Indehaver af Restaurant Bjørnekælderen og Spisehuset Karmaman Foodmarket, samt Villavanvid 

2017 –
Restaurant Bjørnekælderen Konceptudvikler og daglig leder

2014 –
Karmaman Foodmarket
Konceptudvikler og daglig leder

2009 – 2012
Erhvervskolen af 2010, Social økonomisk skole for unge med et særligt behov, Konceptudvikler og medarbejder

2008 – 2009
Konceptudvikler og køkkenchef
Københavns kommunes og Ritt Bjerregaards skolemad projekt

2006 – 2008
Tisvildeleje Strandhotel Forpagter og daglig leder

2004
2004 Stifter af skuffeselskabet Villavanvid

2001 – 2008
Helenekilde Badehotel
Forpagter og daglig leder

2000 – 2001
Forpagter af køkkenerne på
Accor Hotelerne Plaza, Richmond og Mercur

2000 – 2001
Arkitektens mave
Frokost catering, Drift chef

Berlingske tidende, Madskribent

1999 – 2001
Restaurant Tyven, kokken, hans kone og hendes elsker
Owner og Chef de cuisine

1998 – 1999
Restaurant Base camp
Køkkenchef og koncept medudvikler

1997 – 1998
Restaurant Formel
Køkkenchef og koncept medudvikler

1996 – 2001
Mindship Canteena, Kulturby 1996 Souschef

1995 – 1996
Restaurant Olsen
Køkkenchef og koncept medudvikler

1991 – 1995
Restaurant Victor
Restaurant Gråbrødretorv 21
Boserups kærlighed
Kokkeelev