Event
og
Restaurant teater

Menu & Event Kalender

Aftenkøkkenet skifter hver dag.
Hver dag/periode med en ny forestilling og ny menu.
I vores kalender kan du se hvad vi serverer den pågældende aften du ønsker at komme. 
Selskaber over 10 gæster er meget velkomne til selv at have indflydelse på dagen og maden.
Skriv til info@bjornekaelderen.dk (event/atmosfære/mad/vin) Og vi vil vende tilbage med et færdigredigeret forslag.  

Aftenmenu d. 3. juli

Køkkenet åbner kl. 17

Du kan i dag vælge imellem de mange lækre retter på vores á la carte menu

Vi glæder os til at se jer

Book bord

 

Menukort Bjørnekælderen

Forretter

Sardiner fra Galicien
Serveret med safran aioli med saltsyltet citron og persille
65,-

Dagens østers
Serveret med citron og rødvinseddike
30,- pr. stk. 

Pighvarbisque
Serveret med kammusling og dild
125,-

Foie gras terrine
Serveret med kompot og smørristet brød
125,-

Hovedretter

Dagens fisk
Serveret med fiskefumet og masser grønt
195,-

Vole au vent
Med kylling, asparges, svampe, ærter og sauce veloute
175,- 

Charcuterie til hele bordet (Med denne ret behøver du ikke forret)
Sardiner, pølser, skinker, rillet, oste, Dijonnaise, sennep, pesto, cornichoner,
Foie gras med kompot, Italiensk friskost, gravad okse og kaninterrin
295,- pr. couvert

Ostetallerken
Serveret med knækbrød og pærekompot
125,-

Dagens desserttallerken
Spørg tjeneren
125,-

 

 
2018-07-0305:00 PM - 01:00 AM

Aftenmenu d. 4. juli

Køkkenet åbner kl. 17

Du kan i dag vælge imellem de mange lækre retter på vores á la carte menu

Vi glæder os til at se jer

Book bord

 

Menukort Bjørnekælderen

Forretter

Sardiner fra Galicien
Serveret med safran aioli med saltsyltet citron og persille
65,-

Dagens østers
Serveret med citron og rødvinseddike
30,- pr. stk. 

Pighvarbisque
Serveret med kammusling og dild
125,-

Foie gras terrine
Serveret med kompot og smørristet brød
125,-

Hovedretter

Dagens fisk
Serveret med fiskefumet og masser grønt
195,-

Vole au vent
Med kylling, asparges, svampe, ærter og sauce veloute
175,- 

Charcuterie til hele bordet (Med denne ret behøver du ikke forret)
Sardiner, pølser, skinker, rillet, oste, Dijonnaise, sennep, pesto, cornichoner,
Foie gras med kompot, Italiensk friskost, gravad okse og kaninterrin
295,- pr. couvert

Ostetallerken
Serveret med knækbrød og pærekompot
125,-

Dagens desserttallerken
Spørg tjeneren
125,-

 

 
2018-07-0405:00 PM - 01:00 AM

Aftenmenu d. 5. juli

Køkkenet åbner kl. 17

Du kan i dag vælge imellem de mange lækre retter på vores á la carte menu

Vi glæder os til at se jer

Book bord

 

Menukort Bjørnekælderen

Forretter

Sardiner fra Galicien
Serveret med safran aioli med saltsyltet citron og persille
65,-

Dagens østers
Serveret med citron og rødvinseddike
30,- pr. stk. 

Pighvarbisque
Serveret med kammusling og dild
125,-

Foie gras terrine
Serveret med kompot og smørristet brød
125,-

Hovedretter

Dagens fisk
Serveret med fiskefumet og masser grønt
195,-

Vole au vent
Med kylling, asparges, svampe, ærter og sauce veloute
175,- 

Charcuterie til hele bordet (Med denne ret behøver du ikke forret)
Sardiner, pølser, skinker, rillet, oste, Dijonnaise, sennep, pesto, cornichoner,
Foie gras med kompot, Italiensk friskost, gravad okse og kaninterrin
295,- pr. couvert

Ostetallerken
Serveret med knækbrød og pærekompot
125,-

Dagens desserttallerken
Spørg tjeneren
125,-

 

 
2018-07-0505:00 PM - 01:00 AM

Aftenmenu d. 6. juli

Køkkenet åbner kl. 17

Du kan i dag vælge imellem de mange lækre retter på vores á la carte menu

Vi glæder os til at se jer

Book bord

 

Menukort Bjørnekælderen

Forretter

Sardiner fra Galicien
Serveret med safran aioli med saltsyltet citron og persille
65,-

Dagens østers
Serveret med citron og rødvinseddike
30,- pr. stk. 

Pighvarbisque
Serveret med kammusling og dild
125,-

Foie gras terrine
Serveret med kompot og smørristet brød
125,-

Hovedretter

Dagens fisk
Serveret med fiskefumet og masser grønt
195,-

Vole au vent
Med kylling, asparges, svampe, ærter og sauce veloute
175,- 

Charcuterie til hele bordet (Med denne ret behøver du ikke forret)
Sardiner, pølser, skinker, rillet, oste, Dijonnaise, sennep, pesto, cornichoner,
Foie gras med kompot, Italiensk friskost, gravad okse og kaninterrin
295,- pr. couvert

Ostetallerken
Serveret med knækbrød og pærekompot
125,-

Dagens desserttallerken
Spørg tjeneren
125,-

 

 
2018-07-0605:00 PM - 01:00 AM

Aftenmenu d. 7. juli

Køkkenet åbner kl. 17

Du kan i dag vælge imellem de mange lækre retter på vores á la carte menu

Vi glæder os til at se jer

Book bord

 

Menukort Bjørnekælderen

Forretter

Sardiner fra Galicien
Serveret med safran aioli med saltsyltet citron og persille
65,-

Dagens østers
Serveret med citron og rødvinseddike
30,- pr. stk. 

Pighvarbisque
Serveret med kammusling og dild
125,-

Foie gras terrine
Serveret med kompot og smørristet brød
125,-

Hovedretter

Dagens fisk
Serveret med fiskefumet og masser grønt
195,-

Vole au vent
Med kylling, asparges, svampe, ærter og sauce veloute
175,- 

Charcuterie til hele bordet (Med denne ret behøver du ikke forret)
Sardiner, pølser, skinker, rillet, oste, Dijonnaise, sennep, pesto, cornichoner,
Foie gras med kompot, Italiensk friskost, gravad okse og kaninterrin
295,- pr. couvert

Ostetallerken
Serveret med knækbrød og pærekompot
125,-

Dagens desserttallerken
Spørg tjeneren
125,-

 

 
2018-07-0705:00 PM - 01:00 AM

Jazz´N Dine den 10. juli

Jazz´N Dine Menuer:

Coq au riesling: Poulard i Rieslingsauce med asparges og gulerødder

eller

Dampet kulmule med safranragout af nye kartofler og asparges

Vi glæder os til at se jer

Book bord

 

 
2018-07-1005:00 PM - 01:00 AM

Jazz´N Dine den 11. juli

Jazz´N Dine Menuer:

Coq au riesling: Poulard i Rieslingsauce med asparges og gulerødder

eller

Dampet kulmule med safranragout af nye kartofler og asparges

Vi glæder os til at se jer

Book bord

 

 
2018-07-1105:00 PM - 01:00 AM

Jazz´N Dine den 12. juli

Jazz´N Dine Menuer:

Coq au riesling: Poulard i Rieslingsauce med asparges og gulerødder

eller

Dampet kulmule med safranragout af nye kartofler og asparges

Vi glæder os til at se jer

Book bord

 

 
2018-07-1205:00 PM - 01:00 AM

Aftenmenu d. 13. juli

Køkkenet åbner kl. 17

Du kan i dag vælge imellem de mange lækre retter på vores á la carte menu

Vi glæder os til at se jer

Book bord

 

Menukort Bjørnekælderen

Forretter

Sardiner fra Galicien
Serveret med safran aioli med saltsyltet citron og persille
65,-

Dagens østers
Serveret med citron og rødvinseddike
30,- pr. stk. 

Pighvarbisque
Serveret med kammusling og dild
125,-

Foie gras terrine
Serveret med kompot og smørristet brød
125,-

Hovedretter

Dagens fisk
Serveret med fiskefumet og masser grønt
195,-

Vole au vent
Med kylling, asparges, svampe, ærter og sauce veloute
175,- 

Charcuterie til hele bordet (Med denne ret behøver du ikke forret)
Sardiner, pølser, skinker, rillet, oste, Dijonnaise, sennep, pesto, cornichoner,
Foie gras med kompot, Italiensk friskost, gravad okse og kaninterrin
295,- pr. couvert

Ostetallerken
Serveret med knækbrød og pærekompot
125,-

Dagens desserttallerken
Spørg tjeneren
125,-

 

 
2018-07-1305:00 PM - 01:00 AM

Jazz´N Dine den 14. juli

Jazz´N Dine Menuer:

Coq au riesling: Poulard i Rieslingsauce med asparges og gulerødder

eller

Dampet kulmule med safranragout af nye kartofler og asparges

Vi glæder os til at se jer

Book bord

 

 
2018-07-1405:00 PM - 01:00 AM