Vi elsker det klassiske køkken og synes det høre hjemme på Frederiksberg Allé
Et klassisk for os indeholder alt fra Det tunge franske køkken, Trøffel risotto fra Italien,Ceviche fra Peru, klassiske Dansk, smørrebrød eller en brunch fra før cafeerne kom til.

Frokost Køkkenet

Har åben fra tirsdag til søndag
Frokost fra 11:30 til 15:00
Aften køkkenet
Aften Restauranten har vi tilrettelagt som som en teaterforstilling, hver dag/periode med en ny forstilling.
Her vil du i event kalenderen se hvad vi servere den pågældende dag/periode.
 

Frokostkort

2 retters frokost menu
Til de af vores gæster der ikke ønsker at spise smørrebrød
*** 
Frokost tallerken
Sild og herefter 3 små retter fra frokost kortet

Dagspris
Sildetallerken fra Bornholm
Kr.125,-

Chr. Ø pigens kryddersild, kartoffel vendt i brunet smør
Ruths Karrysild med æggesalat og jordskokker
Sol over gudhjem

Gravad Laks
Kr.95,-

Serveret med syltet skorzonerrod og rygeostcreme

Fish & Chips
Kr.95,-

Serveret pommes allumettes og sauce tatar

Stjerneskud
Kr.165,-

Serveret med søgogte rejer, kartofler og sauce hollandaise

Kartoffelmaden!
Kr.85,-

Anrettet med 3 slags løg, dijonaise og spegepølse

Bøffelmozzarella *
Kr.95,-

Med bagte tomater, gravad okse og syltet appelsin

Æggekage
Kr.125,-

Serveret med saltet flæsk, bagte tomater og lager eddike på siden

Hønsesalat
Kr.85,-

Garneret med bagt tomat, bacon og citron glaseret hasselnød

Glaseret svinekæber
Kr.125,-

Serveret med brændt spidskål og rygeost creme

Rørt tatar
Kr.125,-

Serveret med pommes allumettes, dijonnaise og lille salat

Aftenkort

Kokkens Bord
Hele bordet spiser det samme og Kokken øser retter ud af hele sit hjerte.
Husk at sige stop til tjeneren i god tid, hvis der skal gemmes plads til ost og dessert
Pris kr. 395,-

Dagens Fiske forret og Hovedret
Dagspris
Bøffel Mozzarella*
Kr.95,-

Med bagte tomater, gravad okse og syltet appelsin

Foie gras terrin
Kr.145,-

Med æble kompot rørt med syltede grønne valnød og Marc de Bourgogne

Snegle i hvidløg**
Kr.125,-

Serveret med trøffelæg, mandler, tomat og persillecreme

Rørt Tatar af okseinderlår
Kr.125,-

Med pommes allumettes, djonaise og salat

Poussin Bagt i saltdej
Kr.195,-

Serveret med svamperisotto, samt urter  glaserede i grape og rosmarin

Braisseret Lammeskank
Kr.195,-

Serveret med kartoffelmos, urter og gramolata

 

Retter med * kan serveres vegetarisk Retter med
** kan serveres vegetarisk, men der kan være spor af fisk eller høns

Teater menu

 Kan vi nå at spise inden forstillingen?
Ja bare bare i bestiller Teatermenuen senest en time før forstillingen
Teater menu
Laksetatar med salat og sprøde brød
La cour des dames, Ugni blanc  
*****
Hovedret Tournados af Grambogård gris
Serveret med kartoffelmos og krydderurter i hønse glace
Rive Gauche, Côtes du Rhône
*****  
245,-
Med 2 glas vin 375,-

Julefrokost 2017

Julefrokost Menu

Christians Ø Pigens sild med Kartoffel vendt i brunet smør
Ruth´s Karrysild og æggesalat vendt med jordskokker
***
Dampet rødspætte filet Serveret med sauce hollandaise og skag rejer
***
Stegt andebryst med salat af grønkål vendt i appelsinsyltet tyttebær
Stykke med flæskesteg og rødkål
Portvins glaseret svinekæbe, brændt kål og rygeost creme
***
Ris a´la mande med kirsebærsauce

Pris 395,-

Hvis du savner du retter som Stegte sild, røget og gravad laks,
leverpostej, medister, ost
er du mere en velkommen til at vælge det til 

Selskaber


Selskaber
*****  

vinkort

Vin 1

Champagne

N/V Segura Viudas, Cava Brut Reserva
Kr.356
N/V Ridgeview, Cavendish, Brut
Kr.495
N/V Marchese Antinori Brut Rose, Tenuta Montenisa, Franciacorta
Kr.495
N/V Duval Leroy Brut
Kr.595
N/V André Jacquart, Rosé Brut Experince, Premier Cru
Kr.795
N/V Pol Roger, Brut Reserve,
Kr.1495
2008 Ayala, Blanc de Blanc, Brut Vintage
Kr.795
2006 Duval Leroy Grand Cru Blanc de Blancs Brut Vintage
Kr.795
2005 Beaugrand, Blanc de blanc Brut Millésime
Kr.795
2005 Ayala, Perle d ́Ayala, Brut Millésime
Kr.995
2004 Dom Perignon, Brut Vintage
Kr.1195